Xossip

Go Back Xossip > Technology> Technical Help & Tutorials > Ask To Experts, Post Your Computer's Problems Here

Reply Free Video Chat with Indian Girls
 
Thread Tools Search this Thread
  #141  
Old 16th May 2013
jeetu87766's Avatar
jeetu87766 jeetu87766 is offline
 
Join Date: 17th October 2005
Posts: 306
Rep Power: 22 Points: 775
jeetu87766 has received several accoladesjeetu87766 has received several accoladesjeetu87766 has received several accolades
i have some problem like

p:i7
m:asus p6t deluxe v2
ram: corsiar value xm3 6gb 1333mhz


when i check my rams works on 1024mhz and cpu shows 1.6ghz instead of 2.6ghz
______________________________
http://pzy.be/t/2/kyo-flamefix.gif

Reply With Quote
  #142  
Old 16th May 2013
rajesh20r rajesh20r is offline
 
Join Date: 12th October 2007
Posts: 225
Rep Power: 17 Points: 166
rajesh20r is beginning to get noticed
UL: 2.27 gb DL: 3.14 gb Ratio: 0.72
Quote:
Originally Posted by premraja View Post
problem in External HD
Dear Friends
I have a external HD of Western Digital
it has got 4 partitions & is of 250 GB.
Now when i click on a partition ie drive
the drive page open shows blank.
the properties when clicked shows that
there is matter loaded on the drive but nothing shows on
opening those drives.
what should be done to enable me to open the files loaded
on the drives.
please explain in simple terms.
I am not a very tech savvy person.
THANKS IN ADVANCE.
please pm the solution


may be its hidden...go to Tools ---> Folder Options and then to the View tab....activate Show hidden files an Folders option and uncheck the hide protected operating system files option Apply---> OK

Now, I think you can see your files and folders .... to unhide them, right click and select properties...uncheck the Hidden Attributes from properties

Reply With Quote
  #143  
Old 16th May 2013
Raj Navellover's Avatar
Raj Navellover Raj Navellover is offline
 
Join Date: 24th February 2013
Posts: 492
Rep Power: 4 Points: 117
Raj Navellover is beginning to get noticed
Send a message via ICQ to Raj Navellover Send a message via Yahoo to Raj Navellover
My system hangs in every few seconds. Please help me. Earlier also i faced similar problems but it was never such irritating. Now my system is unable to boot. A few days earlier I scanned it with 3 antiviruses. First with avast then avg 2013 and after that norton trial version. The system came in condition somehow and was working nicely though it hanged but not like it does now. Then I had to go out from home for a few days and when I returned my younger brother told the system is not working. I checked it was unable to boot and when I tried again and again somehow windows opened and then again hanged and nothing was working.
I TRIED TO BOOT MY COMPUTER WITH LINUX AND WINDOWS 7 BUT INSTALLATION FAILED EVERYTIME. Please tell me what to do now.
______________________________
The only motive behind this thread is to have fun only. There is no intension to harass or harm somebody. None of these posts are my creation but I have downloaded them from internet. If anybody find it objectionable please notify me I will remove it as soon as possible.

visit my thread: Actress fucking club http://www.xossip.com/showthread.php?t=1223054

Reply With Quote
  #144  
Old 17th May 2013
premraja premraja is online now
Custom title
 
Join Date: 29th June 2005
Posts: 11,658
Rep Power: 34 Points: 4181
premraja is hunted by the papparazipremraja is hunted by the papparazi
UL: 125.11 mb DL: 25.09 mb Ratio: 4.99
Smile

Quote:
Originally Posted by rajesh20r View Post
may be its hidden...go to Tools ---> Folder Options and then to the View tab....activate Show hidden files an Folders option and uncheck the hide protected operating system files option Apply---> OK

Now, I think you can see your files and folders .... to unhide them, right click and select properties...uncheck the Hidden Attributes from properties
Thanking You for your reply.
Shall surely Do & see
______________________________
LIV2LUV

Reply With Quote
  #145  
Old 17th May 2013
premraja premraja is online now
Custom title
 
Join Date: 29th June 2005
Posts: 11,658
Rep Power: 34 Points: 4181
premraja is hunted by the papparazipremraja is hunted by the papparazi
UL: 125.11 mb DL: 25.09 mb Ratio: 4.99
rajesh20r REPPED U
______________________________
LIV2LUV

Reply With Quote
  #146  
Old 19th May 2013
forsabby forsabby is offline
 
Join Date: 25th January 2010
Posts: 32
Rep Power: 12 Points: 1
forsabby is an unknown quantity at this point
UL: 3.86 gb DL: 35.97 gb Ratio: 0.11
Automatic Restart of My computer

My computer Restarts Automatically after running for few minutes. This doesn't happen regularly, but happens every alternate days. I use Norton Antivirus and my computer is not virus affected. Kindly help.


Reply With Quote
  #147  
Old 24th May 2013
eXbii watcher's Avatar
eXbii watcher eXbii watcher is offline
Custom title
 
Join Date: 12th July 2011
Posts: 1,195
eXbii watcher has disabled reputations
Send a message via Yahoo to eXbii watcher
UL: 118.92 mb DL: 184.60 mb Ratio: 0.64
show hidden files and folders option not working in my pc i tried these following 2 methods but it still remaining as usual and i have to did every time 1} RUN>CMD>regsvr32 /i browseui.dll>ENTER 2}regsvr32 /i shell32.dll>ENTER 2} 1. Click Start > Run and type REGEDIT

2. Click the plus sign next to HKEY_CURRENT_USER
then SOFTWARE
then Microsoft
then Windows
then CurrentVersion
then Explorer
then Advanced

On the right side, double click the hidden value and give it a value of 1. BUT BOTH WORKS TEMPORARILY HELP ME FRIENDS

Reply With Quote
  #148  
Old 24th May 2013
anupsuk30 anupsuk30 is offline
 
Join Date: 25th September 2009
Posts: 812
Rep Power: 13 Points: 541
anupsuk30 has many secret admirersanupsuk30 has many secret admirers
UL: 28.77 gb DL: 44.44 gb Ratio: 0.65
Hi on starting my computer i am getting this error "The firmware has detected that a CMOS battery failure occured." Allthough my pc is working i am asking in case is there any chances that PC crashes due this i loose all my data.what should i do

Reply With Quote
  #149  
Old 2nd June 2013
arya1969 arya1969 is offline
 
Join Date: 22nd April 2013
Posts: 27
Rep Power: 4 Points: 1
arya1969 is an unknown quantity at this point
hello friends i gotta problem with my PC now.....it keeps on freezing after making click sound on CPU. i can't figure out what is happening..it just freezes while monitor is still on and stuck in the middle...i can't even use ctrl+alt+del command, the click sounds just like the one when we shut down the computer i thinks its coming either from hard drive or power supply..really appreciate for help thank you...

Reply With Quote
  #150  
Old 2nd June 2013
sexynoselover's Avatar
sexynoselover sexynoselover is offline
Custom title
 
Join Date: 29th August 2012
Posts: 29,791
Rep Power: 49 Points: 23531
sexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universesexynoselover is one with the universe
database error?
______________________________
Disclaimer : All the postings of mine in this whole forum is not my own collection. All are downloaded from internet posted by some one else. I am not violating any copyrights law or not any illegal action am not supposed to do.If anything is against law please notify so that they can be removed

Reply With Quote
Reply Free Video Chat with Indian Girls


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +5.5. The time now is 06:31 PM.
Page generated in 0.03301 seconds